Lehtori, matemaattiset aineet (ma, fy, ke) - Paltamon kunta

Haemme Korpitien kouluun ja Paltamon lukioon matemaattisten aineiden (ma, fy, ke) lehtorin sijaista perhevapaan ajalle 27.2.- 30.5.2020. Työn voi ottaa vastaan myös 9.3.2020 alkaen. Tehtävä jatkuu mahdollisesti syyslukukaudella 2020. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta sähköisistä oppimisympäristöistä, vahvaa pedagogista osaamista sekä kokemusta perusopetuksen ja lukion opettajan työstä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.
Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hakijat haastatellaan ennen valintaa.

Tutustu työnantajaan

Teuvo Heikura, teuvo.heikura@paltamo.fi, p. 044 2885426

Paltamon kunta
Osoite: Vaarankyläntie 7, 88300 Paltamo

Paltamon kunta on n. 3 500 asukkaan pitäjä Oulujärven koillisrannalla. Paltamo on Kainuun emäpitäjä, jossa poltettiin tervaa ja käytiin tervakauppaa jo 1600-luvulla. Paltamon kunta - Jättiläisten Paltamo - kasvaa ja menestyy metsästä, Kainuun merestä ja maaperästä tervatynnyristrategian voimin. Meillä on tapana ongelmien sijaan etsiä ratkaisuja ja uhkien sijaan keskittyä mahdollisuuksiin, olla yritteliäitä ja avoimia. Kunnan tehtävissä olemme ennen kaikkea kuntalaisia varten. Kaiken tämän lisäksi tarjoamme loistavan asuinympäristön niin pienille kuin suurillekin. Paltamon kunta on savuton kunta.