Lehtori, metsäala, koneellisen puunkorjuun opetus - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Lehtori, metsäala, koneellisen puunkorjuun opetus - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme lehtoria metsäalalle koneellisen puunkorjuun opetukseen Valtimon koulutusyksikköön. Lehtori suunnittelee koneellisen puunkorjuun ja tekniikan opetuksen tutkinnon perusteiden ja toteuttamissuunnitelmien pohjalta sekä toteuttaa opetusta ja ohjausta hallitun puunkorjuun työmallien mukaan.

Puunkorjuun opetusta toteutetaan niin teoriassa, simulaattoreilla kuin käytännön puunkorjuutyömailla sekä työpaikalla toteutettavana opiskeluna. Työhön kuuluu opiskelijoiden ohjausta digitaalisten järjestelmien esim. Ohjuri, WhatsApp, tms. avulla. Opettaja vastaa ja toteuttaa työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyvät työtehtävät, ohjaa ja toteuttaa näytöt yhdessä työelämän edustajan kanssa sekä toimii ryhmävalmentajana.

Työhön voi kuulua kehitys- tai työnjohdollisia tehtäviä. Kehitystehtävät voivat olla simulaattorikoulutukseen tai ammatti- ja erikoisammattitutkintojen toteutuksen liittyviä. Työnjohdolliset tehtävät liittyvät opetustyömaiden puunkorjuun, metsänhoidon sekä metsänparannuksen ohjaukseen.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä, kokemusta koneellisesta puunkorjuusta sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme monipuolista koneellisen puunkorjuun tuntemusta ja työkokemusta sekä tietoteknisiä taitoja mukaan lukien koneiden ohjausjärjestelmät ja puunkorjuun ohjauksessa käytettävät ohjelmistot kuten Wood- ja LogForce. Arvostamme myös hyviä sosiaalisia taitoja.

Eduksi katsotaan kokemus simulaattoriopetuksesta tai simulaattoreista sekä käytännön kokemus puunkorjuun tai metsänhoitotöiden ohjauksesta.
Odotamme hakijalta kykyä sitoutua, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäälliköt Tommi Anttonen, p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi ja Mikko Saarimaa, p. 050 349 7172, mikko.saarimaa@riveria.fi.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Valtimon koulutusyksikkö
Osoite: Metsurintie 2 A, 75700 Valtimo

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan