Lehtori, oppilaanohjaus (4) / Perusopetus - Tampereen kaupunki

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi- ja oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme perusopetukseen oppilaanohjaajia vakinaisiin virkoihin (4 virkaa). Virkasuhteen alkaessa oppilaanohjaajat sijoittuvat alla oleviin kouluihin, mutta samalla he toimivat osana koulupolkujen tiimejä.

-Ahvenisjärven koulu
Eduksi katsotaan kokemus monikulttuurisesta koulusta.

-Etelä-Hervannan koulu
Tehtävään sisältyy opetustunteja kahdessa eri koulussa.

-Juhannuskylän koulu

-Lielahden koulu

Oppilaanohjaaja edistää oppilaiden kasvua ja kehitystä siten, että jokainen oppilas pystyy kehittämään opiskeluvalmiuksiaan ja vuorovaikutustaitojaan sekä oppimaan elämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. Oppilaanohjaaja tukee opintojen loppuun saattamista sekä siirtymistä perusopetuksen jälkeisiin opintoihin. Hän tekee yhteistyötä eri sidosryhmien ja verkostojen kanssa. Tehtäviä täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja, hyviä verkostoitumistaitoja sekä kehittävää työotetta.

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa tammikuussa 2022. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka, puh. 040 766 3175, ilpo.nybacka@tampere.fi
Etelä-Hervannan koulun rehtori Matti Annala, puh. 050 464 8464, matti.annala@tampere.fi
Juhannuskylän koulun rehtori Petri Fihlman, puh. 040 585 6490, petri.fihlman@tampere.fi
Lielahden koulun rehtori Tiina Haanpää, puh. 040 756 1829, tiina.haanpaa@tampere.fi

Hakuaika päättyy 18.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka, puh. 040 766 3175, ilpo.nybacka@tampere.fi,
Etelä-Hervannan koulun rehtori Matti Annala, puh. 050 464 8464, matti.annala@tampere.fi,
Juhannuskylän koulun rehtori Petri Fihlman, puh. 040 585 6490, petri.fihlman@tampere.fi,
Lielahden koulun rehtori Tiina Haanpää, puh. 040 756 1829, tiina.haanpaa@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat