Lehtori, rakenteiden suunnittelu - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Talorakenteiden suunnittelun asiantuntija, tule kouluttamaan uusia osaajia!

Haemme uudistuvaan rakennustekniikan koulutukseemme talorakenteiden suunnittelun osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen tehtäväsi on kantavien rakenteiden suunnittelun ja sen perusteiden opettaminen. Toivomme, että sinulla on monipuolista käytännön kokemusta asuin-, toimisto- tai liikerakennushankkeista.

Osaamisesi ja kokemuksesi antavat sinulle valmiudet ohjata rakennesuunnittelussa vaadittavien taitojen kehittymistä. Kykenet yhdistämään tehtäviin käytännön projektit, joita toteutetaan yhdessä työelämän kanssa. Arvostamme suunnittelukokemusta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, halua työskennellä digitaalisissa oppimisympäristöissä ja kehittää rakennusalan verkko-opintoja. Pedagoginen koulutus ja näytöt opetustyöstä ovat vahva ansio. Pääasiallinen työskentelypaikkasi tulee olemaan Hämeenlinnan korkeakoulukeskus.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä sekä opettajan pedagogiset opinnot (60 op tai 35 ov). Pedagogisten opintojen puuttuessa henkilö voidaan ottaa työsuhteeseen ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Vastaamme nykyaikaisesta rakennus- ja yhdyskuntatekniikan korkeakoulutuksesta ja sen uudistamisesta. Koulutettavina meillä ovat tulevat rakennusinsinöörit ja -mestarit. Tarjoamme joustavan työympäristön, kivat työkaverit, opinnoistaan innostuneet opiskelijat sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä saat käyttöösi myös monipuoliset liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Hakua on jatkettu alkuperäisestä, hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 13.12.2020.

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Rami Tervo, puh. 050 5744838 sekä yksikön johtaja Lassi Martikainen, puh. 040 8221734.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Rami Tervo, puh. 050 5744838 sekä yksikön johtaja Lassi Martikainen, puh. 040 8221734.

Teknologiaosaamisen yksikkö, Teknologiaosaamisen koulutus, Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka
Osoite: Visamäentie 35 B, 13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Rakennamme arvostettua kansainvälistä korkeakoulua, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani. Toimimme yhä enenevässä määrin verkon digitaalisissa ympäristöissä suomen ja englannin kielellä.

Teknologiaosaamisen yksikkö tuottaa teknisen alan koulutusta sekä tutkimus- ja tuotekehityspalveluita.