Lehtori, ravintola- ja cateringala - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen ravintola- ja cateringalan opettajatiimiimme innostavaa lehtoria, jolla on vahvaa ruokaan, ruoanvalmistukseen ja keittiötoimintaan liittyvää osaamista.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa, digitaalisissa oppimisympäristöissä sekä työpaikoilla asiakkaiden toimintaympäristöissä. Keskeisiä työtehtäviä ovat myös opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus, osaamisen arviointi ja koulutuksen kehittäminen.

Tehtävään valittavalta edellytetään tuoretta ravintola- ja cateringalan osaamista, organisointitaitoja, aitoa kiinnostusta kehittää ammatillista koulutusta sekä kykyä ohjata nuoria ja aikuisia saavuttamaan tutkinnolle asetetut tavoitteet.

Tehtävään kelpoisuus edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä pedagogista pätevyyttä. Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset on kuvattu tarkemmin asetuksessa 986/1998 sekä asetusmuutoksissa 1150/2017 ja 431/2018. Vakituinen virka edellyttää pedagogisen pätevyyden suorittamista kolmen vuoden määräajassa, ellei hakijalla nimittämisvaiheessa ole pedagogista pätevyyttä virkaan.

Tehtävä sijoittuu pääsääntöisesti Rovaniemelle ja edellyttää lisäksi ajokorttia ja matkustusvalmiutta koko Lapin alueella.

Arvostamme verkkopedagogiikan osaamista, yhteisöllistä ja kehittävää työotetta, kykyä toimia erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa sekä osaamista työskennellä englannin kielellä.

Tehtävään valitun on ennen virkasuhteen vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. YT-neuvottelun kohderyhmässä olevat henkilöt huomioidaan ensisijaisesti tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja

http://www.redu.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa toimialapäällikkö Maarit Vilppunen, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi tai 040 355 3509

Lapin koulutuskeskus REDU
Osoite: Jokiväylä 9, 96300 Rovaniemi

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi.