Skip to main content
test
Lehtori, sähkö- ja automaatioala - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme Ammattiopisto Gradiaan Jämsän kampukselle sähkö- ja automaatioalan lehtoria 1.2.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Opetus pitää sisällään sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon tutkinnon osien opetusta ja käytännön sähkötöiden ohjausta. Työhön kuuluu lisäksi muun muassa opiskelijoiden henkilökohtaistamiseen, ryhmänohjaukseen, työelämässä järjestettävän koulutuksen ohjaukseen ja työelämäyhteistyöhön kehittämiseen liittyviä tehtäviä sekä mahdollisesti muita kehittämistehtäviä. Tehtävään voi kuulua myös yhteisopettajuutta sekä tuki- ja pienryhmäopetusta sekä nuorille että aikuisille.

Päätoimipaikka on Jämsän kampus, mutta opetusta voi olla myös Ammattiopisto Gradian muilla kampuksilla.

Edellytämme tehtävään valittavalta:
- sopivaa alan koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatekniikan insinööri AMK tai sähköalan erikoisammattitutkinto
- monipuolista sähkö- ja automaatioalan käytännön työkokemusta
- sähköalan ammattihenkilön pätevyyttä (lisätietoa tukes.fi)
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- joustavuutta muutostilanteissa ja halua uusien asioiden oppimiseen
- sitoutumista opetusteknologian ja verkkopedagogiikan kehittämiseen.

Arvostamme hyviä työelämäyhteyksiä sekä toisen asteen ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Katsomme eduksi S2-pätevyyden.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) 13 §:n mukainen kelpoisuus. Kelpoiseksi henkilöksi katsotaan yleisen kelpoisuusasetuksen lisäksi myös hakija, joka on suorittanut sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinnon (sähköasennusmestari) ja jolla on vähintään viisi (5) vuotta alakohtaista työkokemusta. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen (3) vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES, osio C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Virtanen, koulutuspäällikkö
puhelin 040 341 4484, jaana.virtanen@gradia.fi, vuosilomalla viikon 42
Haastattelut toteutaan viikolla 50.

Lisätietoja

Ammattiopisto Gradia

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Toimimme yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsässä ja Lievestuoreella. Opiskelijoita meillä on 22 000 ja henkilöstöä 1000.

Gradiaan kuuluvat Ammattiopisto Gradia sekä Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio.


Osoite: Koulutie 19, 42300 Jämsänkoski

Sinulle suositellut työpaikat