Skip to main content
test
Lehtori, sähköala - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Haukiputaan yksikkö hakee vakinaista sähköalan lehtoria 1.1.2024 alkaen

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtävänäsi on sähkö- ja automaatioalan ammatillisten aineiden opetus ja ohjaus oppilaitoksen talonrakennustyömailla tai työsaleissa. Opetusaiheina ovat mm. sähköasennustekniikka sekä kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät. Opetuksen ja ohjauksen lisäksi työhösi kuuluu omaopettajan tehtäviä, työpaikalla tapahtuvan osaamisen hankkimisen ohjausta ja mahdollisesti hanketyötä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta, arvostamme työkokemustasi rakennussähköasennuksista ja sähkökuvien suunnittelusta, käytännön asennus- sekä ohjelmointiosaamista nykyaikaisista rakennus- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmistä. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavista opetustehtävistä, verkko-opetusmateriaalien kehittämisestä ja hallinnasta sekä erityisopetuksesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Mikäli hakijoiden joukossa ei ole kelpoisuusehdot täyttävää, huomioidaan haussa myös opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) 13 d § mukaiset hakijat, jolloin opettajaksi voidaan ottaa henkilö ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa mainitussa kohdassa tarkoitetut opettajan pedagogiset opinnot.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C:n mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään 20.11.2023 alkaen koulutuspäällikkö Kai Härkönen p. 040 183 5647.
Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, yksikönjohtaja Sanna Matikainen Asemakyläntie 5 90840 Haukipudas. Hakemus on toimitettava 8.12.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Sinulle suositellut työpaikat