Skip to main content
test
Lehtori, sähköala (talotekniikan sähkötyöt) - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Tekniikan ja liikenteen alat -tulosyksikköön sähköalan lehtoria vakituiseen virkaan talotekniikan opintokokonaisuuksien opetukseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. talotekniikka-alan (sähkö-opinnot) koulutusten suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Pidät aktiivisesti yhteyttä alan työnantajiin ja omaat herkkyyttä reagoida esille tuleviin kehittämistarpeisiin. Päätoimipaikkana on Malmingin kampus Kotkassa. Opetusta voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Edellytämme:
• opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta (soveltuva korkeakoulututkinto, alan kolmen vuoden työkokemus ja opettajan pedagogiset opinnot)
• työkokemusta kiinteistöjen sähköasennuksesta.

Arvostamme:
• aiempaa opettaja- ja kouluttajakokemusta
• verkko-opetusosaamista
• automaatio-osaamista ja kokemusta automaatioasennuksista, sekä S2 pätevyyttä.

Tarjoamme:
• kehittämismyönteisen ja modernin työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut
• joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen
• esihenkilön ja tiimin tuen työssäsi onnistumiseen
• monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet
• lakisääteisten työterveyshuollonpalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut
• tukea työhyvinvointisi ylläpitämiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa.

Hakijoille järjestetään mahdollisesti työkoe, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitoja osana valinnan kriteereitä. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat, jolloin palvelussuhde on määräaikainen.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi
https://ekami.fi/ekami/ekami-tyopaikkana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimipäällikkö Juha Attenberg
+358 44 7670624

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Tekniikan ja liikenteen alat, Talotekniikka-, kiinteistöpalvelu-, puhdistuspalvelu- ja turvallisuusala

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat