Lehtori, Sosiaali- ja kasvatusala - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme sosiaali- ja kasvatusalan osaamisalueelle lehtoria vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen.

Lehtorin tehtävänä on sosiaali- ja kasvatusalan opetustehtävien lisäksi monialaisissa tiimeissä tapahtuva TKI-toiminta ja liiketoiminta.

Kelpoisuusehdot:
- kasvatustieteellisen alan ylempi korkeakoulututkinto
- vähintään kolmen vuoden alan työkokemus
- 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot (näiden puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle)

Lisäksi edellytämme hakijalta kattavaa opetuskokemusta ammattikorkeakoulusektorilta ja aikaisemmin hankittua osaamista kansainvälisestä TKI-työstä. Lehtorin työnkuvaan kuuluu sosiaalialan toiminnallisten menetelmien opetus sekä vastuu kansainvälisistä vaihto-opiskelijoista, joten näihin liittyvä aikaisempi osaaminen lasketaan hakijan eduksi. Arvostamme myös verkko-ohjaustaitoja sekä liiketoimintaosaamista.

Haemme joukkoomme innostunutta ja innovatiivista osaajaa, jolla on aikaisempaa opetuskokemusta, laaja-alaista asiakastyön kokemusta sosiaali- tai kasvatusalalta sekä kykyä ja intoa tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen. Työtehtävät edellyttävät itsenäistä ja joustavaa työotetta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn osaavassa asiantuntijatiimissä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi -sektori, Joukahaisenkatu 3

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: koulutus- ja tutkimuspäällikkö Katariina Felixson puh. p. 040 355 0538 to 5.12.2019 klo 9-11.
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.