Skip to main content
test
Lehtori, sosiaali- ja terveysala 1.11.2023 alkaen - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO Kontinkankaan yksikkö hakee sosiaali- ja terveysalan lehtoria. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 1.11.2023 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tässä tehtävässä pääasiallisena tehtävänäsi on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ammatillisen tutkinnon osan opetus ja ohjaus, kasvun ja osallisuuden edistäminen tutkinnon osassa. Eduksi katsotaan varhaiskasvatuksen osaaminen ja opetustyö sekä oppisopimustyö.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Kelpoisuus tulee käydä ilmi hakemuksestasi

Tehtävässä edellytämme tämän tehtävän opetustyötä tukevaa ajantasaista eri ikäryhmien keskuudessa saatua ammattitaitoa. Eduksi katsomme aiemman opetuskokemuksen ammatillisessa oppilaitoksessa kasvun ja osallisuuden edistäminen tutkinnon osassa ja verkkopedagogiset taidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta virantoimitusmatkoissa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Marko Hyyryläinen p. 050 322 5595, marko.hyyrylainen@osao.fi sekä yksikönjohtaja Esa Lahtela p. 050 570 8759, esa.lahtela@osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään 2.10.2023 klo 15.00 mennessä osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kontinkankaan yksikkö, yksikönjohtaja Esa Lahtela, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Kontinkankaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla


Osoite: Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat