Skip to main content
test
Lehtori, suomi toisena kielenä - Satakunnan koulutuskuntayhtymä

Sataedu hakee palvelukseensa lehtoria (äidinkieli ja suomi toisena kielenä) vakituiseen virkasuhteeseen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillisen koulutuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1150/2017 mukainen yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus, pääaineena äidinkieli ja suoritetut S2-opinnot tai suomi toisena kielenä.

Arvostamme kokemusta aikuisten maahanmuuttajien opettamisesta, osaamista nuorten ja aikuisten ohjaamisesta, työperusteisen maahanmuuton koulutusten toteuttamisesta. Kokemus verkko-opetuksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn ja hyvän työyhteisön, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa.

Ensisijainen työnsuorittamispaikka on Rauma, mutta S2-lehtorin virka on Sataedun yhteinen, joten työ vaatii mahdollisuutta käydä usealla eri toimipaikalla.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee käydä työhöntulotarkastuksessa työterveyshuollossa 4 kuukauden kuluessa virkasuhteen alkamisesta ja toimittaa lausunto työhöntulotarkastuksesta sekä esittää lain 14.6.2002/504 mukainen rikosrekisteriote ennen virantoimituksen alkamista.

Lisätietoja

https://sataedu.fi/sataedu/sataedu-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Pirjo Raunio, pirjo.raunio@sataedu.fi, puh. 040 199 4870

Lisätietoja

Sataedu

Satakunnan koulutuskuntayhtymä tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja työelämälle. Noin 5 000 opiskelijan koulutuksesta, palveluista ja maakunnallisista kehittämistehtävistä vastaa noin 300 osaavaa sataedulaista.


Osoite: Suoratie 1, 32800 Kokemäki

Sinulle suositellut työpaikat