Lehtori, Toimintaterapia - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Etsimme Kuntoutuksen, suun terveydenhoidon ja diagnostisten palveluiden osaamisalueelle toimintaterapian lehtoria vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2020 alkaen.

Haemme joukkoomme innostunutta ja innovatiivista osaajaa, jolla on laaja-alaista monipuolista kokemusta toimintaterapiasta sekä kykyä ja intoa tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen.

Lehtorina tehtävänäsi on toimintaterapian opetustehtävien lisäksi monialaisissa tiimeissä tapahtuva TKI-toiminta ja liiketoiminta.

Edellytämme sinulta:
- terveysalan ylempää korkeakoulututkintoa
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta toimintaterapiasta
- 60 opintopisteen laajuisia pedagogisia opintoja (näiden puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta se on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle).

Lisäksi edellytämme kattavaa opetuskokemusta, kiinnostusta toimia TKI-työssä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa sekä verkko-opetustaitoja ja liiketoimintaosaamista. Katsomme eduksi lasten ja nuorten toimintaterapiaosaamisen tai muun pätevyyden toimintaterapian erityisalalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn osaavassa asiantuntijatiimissä! Pääset myös mukaan kehittämään ja uudistamaan toimintaterapiapalveluja Turun AMK:n Sun hyvä elämä -klinikkaan, jonka tarjoamat palvelut toteutetaan asiantuntijapalveluina tai valvottuna opiskelijatyönä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: koulutus- ja tutkimuspäällikkö Virpi Fagerström, puh. 044 907 4575 ja koulutusvastaava Mary-Ann Kaukinen, puh. 044 907 4970.
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.