Lehtori, toimitilahuollon osaamisala - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka hakee vakinaista lehtoria, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, toimitilahuolto 1.2.2021 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tässä tehtävässä opetat nuoria ja aikuisia toimitilahuollon perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnossa.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Hakijalta edellytetään osaamista perus- ja ammattitutkinnon toimitilahuollon osaamisalan opettamiseen. Eduksi katsotaan edellytykset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon opettamiseen.
Tehtävässä on myös eduksi kokemus erityisopetuksesta, oppisopimustoiminnasta sekä puhtauspalvelualan esimiestoiminnasta.
Arvostamme aktiivisuutta ja tiimityötaitoja sekä hyviä työelämäyhteyksiä ja verkosto-osaamista.

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Harri Visuri p. 040 6373380, harri.visuri(at)osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, yksikönjohtaja Vesa Pirilä, PL 213, 90101 Oulu.

Kaukovainion yksikkö, tekniikka
Osoite: Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla. OSAO Kaukovainion tekniikan yksikössä opiskelee noin 2500 opiskelijaa, joista vajaat 2000 tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Tarjoamme ammatillisen osaamisen kehittämistä niin nuorille ja aikuisille ammatilliselle alalle hakeutuville kuin jo työelämässä oleville ammattilaisille. Järjestämme koulutusta 11 ammatilliseen perustutkintoon sekä niiden jatkeeksi ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi toteutamme työelämän ja yritysten tarpeisiin räätälöityä täsmäkoulutusta.