Lehtori, viulu - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme Turun AMK:n Taideakatemian musiikin koulutukseen lehtoria 17.8.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lehtorin työnkuvan painopiste on viulunsoiton, viulupedagogiikan ja kamarimusiikin opetus. Työnkuvaan sisältyy lisäksi opetusharjoittelun ja opinnäytetöiden ohjausta.
Edellytämme tehtävään valittavalta vahvaa osaamista ja kokemusta sekä korkeakoulutasoisesta viulunsoiton opetuksesta että taiteellisesta toiminnasta. Lisäksi edellytämme kokemusta ja näkemystä musiikinkoulutuksesta, vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä halukkuutta ja valmiuksia koulutuksen kehittämiseen, kansainväliseen toimintaan ja hanketoimintaan.

Kelpoisuusvaatimukset
Hakijalla tulee olla suoritettuna ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä (VN:n asetus ammattikorkeakouluista 1129/2014).

Lisäksi opettajalta edellytetään ammatillisten opettajien 60 opintopisteen pedagogisten opintojen suoritusta. Jos opinnot puuttuvat, ne tulee suorittaa kohtuullisessa ajassa työsuhteen alkamisen jälkeen. Pedagogisten opintojen puuttumisesta tehdään palkasta epäpätevyysalennus.

Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (AVAINTES Luku 1 § 5 mom.2).

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Osa hakijoista kutsutaan soitto- ja opetusnäytteen sekä haastattelun sisältävään soveltuvuusarviointiin, joka järjestetään 25.3.2020 Turussa.

Työaika on 1624 tunnin vuosityöaika.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Taideakatemia, Linnankatu 54, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Musiikin ja esittävien taiteiden koulutus- ja tutkimuspäällikkö Eero Linjama, eero.linjama@turkuamk.fi, +358 50 5985 251
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Taideakatemia
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.