Skip to main content
test
Lehtorin sijaisuus (matematiikka ja kemia) - Kangasalan kaupunki

Liity hyvän piiriin ja tule opettajaksi Kangasalle! Haemme Pikkolan kouluun peruskoulun lehtorin sijaista määräaikaiseen palvelussuhteeseen 26.9.2023 alkaen. Palvelussuhteen kesto on n. 2-3kk. Tehtävään kuuluu yläluokkien matematiikan (7h) ja kemian opetusta (16h) sekä lisäksi 4 demonstraatiotuntia, yhteensä 27vvt.

Pikkolan koulu on Kangasalan keskustan läheisyydessä sijaitseva noin 750 oppilaan yläkoulu, jossa opetushenkilöstöä on noin 80. Työpaikan suositteluindeksimme henkilöstökyselyssä on 4,3 (1-5), joten meillä pääset hyvinvoivan ja rokkaavan työyhteisön jäseneksi opettamaan ja tekemään oman kiinnostuksesi puitteissa myös monia muita asioita.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Myös epäpätevät hakijat huomioidaan, mikäli päteviä hakijoita ei ole. Haastatteluja saatetaan pitää jo hakuajan aikana.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antaa Pikkolan koulun rehtori Marko Salminen (puh: 050 387 6166, sähköposti: marko.salminen(at)kangasala.fi).

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pikkolan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marko Salminen / p. 050 387 6166 / marko.salminen(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 33 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin sekä #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Viputie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat