Leikkaussairaanhoitaja,(3),toimi, Osaajayksikkö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Leikkaussairaanhoitaja, tule työskentelemään Oulun yliopistollisen sairaalan Osaajayksikköön! Osaajayksikössä on avoimena kolme (3) Keskusleikkausosastolle kohdentuvaa leikkaussairaanhoitajan vakituista tointa. Organisaatiouudistuksessa leikkaushoitotyö keskittyy yhteen vastuuyksikköön nykyisten useiden yksiköiden sijaan. Tule osaksi huippuosaavaa työyhteisöämme!

Keskusleikkausosastolla leikataan erikoissairaanhoidon elektiivistä ja päivystyskirurgiaa, noin 10000 toimenpidettä vuosittain, joista puolet on päivystyksellisiä. Erikoisalat ovat neurokirurgia, traumatologia, ortopedia, tekonivelkirurgia, sydän-, thorax- ja verisuonikirurgia, gastrokirurgia, urologia, plastiikkakirurgia, yleiskirurgia ja selkäkirurgia. Keskusleikkausosastolla hoidetaan aikuispotilaita ja päivystysaikana myös yli vuoden ikäiset lapset. Osastolla on käytössä 22 leikkaussalia.

Osaajayksikön leikkaussairaanhoitajana osaamisesi kehittyy Keskusleikkausosaston vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme Sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä ammatillisen tuen. Huolehdimme riittävästä perehdytyksestä. Odotamme Sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus leikkaussairaanhoitajan työstä. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan toimien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat ylihoitaja Matti Vähäkuopus, p. 050 477 8797 ja osastonhoitaja Pauliina Pätsi, p. 040 509 8574. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Henkilöstöpalvelut, Osaaja- ja rekrytointipalvelut, Osaajayksikkö

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat