Leikkaussairaanhoitaja (4), sijaisuus, Kesle - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, oletko asiantuntija leikkauspotilaan hoidossa? Tule töihin Oulun yliopistollisen sairaalan Keskusleikkausosastolle!

Keskusleikkausosasto on uudistuva ja innovatiivinen moniosaajien työyhteisö, jossa toiminta on ympärivuorokautista. Osastolla on 22 leikkaussalia, anestesiatoimenpidehuone ja heräämöitä. Hoitohenkilökuntaa on leikkaushoitotyössä noin 120 ja anestesiahoitotyössä 110. Käytössämme on huipputeknologiaa.

Haemme joukkoomme neljää (4) osaavaa, motivoitunutta ja haasteita hakevaa sairaanhoitajaa keskusleikkausosaston leikkaussairaanhoitajan eri pituisiin sijaisuuksiin, jotka alkavat sopimuksen mukaan ja ovat kestoltaan 2kk- 9kk. Haettavista sairaanhoitajan sijaisuuksista yksi (1) sijoittuu tukielin- ja neurokirurgian osaamisalueelle ja kolme (3) pehmytkudoskirurgian osaamisalueelle. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnittelua ohjaa työaika-autonomia.

Tarjoamme Sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn, kannustavan työyhteisön, tehtävän vaativuuden mukaisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja sitoutumista. Monipuolinen kokemus leikkaussalityöstä, aktiivisuus ja oma-aloitteisuus sekä kyky ja halu muuttua työtehtävien mukaisesti katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi perioperatiivisia opintoja sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat tukielin- ja neurokirurgian osastonhoitajat Katri Taskila, p. 040 865 5153, ja pehmytkudoskirurgian osastonhoitajat Liisa Kunnari, p. 040 564 6012, Anu Haapakoski, p. 050 911 1383 ja ylihoitaja Anitta Tanhua (kaikki sijaisuudet), p. 0400 324 696. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Operatiivinen tulosalue, Pehmytkudoskirurgia, Keskusleikkausosasto

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat