Skip to main content
test
Leikkipaikkatarkastaja ja -asentaja - Kuntec Oy

Etsimme joukkoomme leikkivälineiden korjaustiimiin ammattitaitoista asentajaa, jolla on kokemusta leikkipuistojen ja leikkivälineiden asennustöistä.
Leikkivälineiden korjauskäytännöt, turva-alueet sekä turva-alustat ovat sinulle tuttuja asioita. Pääasiallisina työtehtävinäsi ovat koulujen ja päiväkotien jo asennettujen välineiden korjaustyöt, turva-alustojen asennustyöt, sekä pienissä määrin uusien välineiden asennustyöt. Et pelkää käsityökaluilla tehtäviä asennustöitä ja osaat mittaamalla määrittää välineet riittävään tilaan ja korkotasoon eri ympäristöissä.
Työtehtäviisi kuuluvat myös säännölliset leikkipaikkojen toiminnalliset- ja vuositarkastukset, joista edellytämme kokemusta 3 vuoden ajalta.
Edellytämme että olet käynyt joko Viherympäristöliiton (tai muun tahon kouluttamana) Leikkipaikkojen turvallisuus peruskoulutuksen-3 op tai korkeamman inspect-tason tarkastajan koulutuksen.
Koulutuksesi voi olla esimerkiksi puutarhuri, viherrakentaja, kirvesmies tai kiinteistönhoitaja. Hallitset erilaisten akkutyökalujen käytön ja sinulla on ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityöhenkeä.

Lisätietoja

http://www.kuntec.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ville.teppola@kuntec.fi

Lisätietoja

Kuntec Oy

Kuntec Oy on Turun kaupungin inhouse-yhtiö, joka tuottaa kaupunki-infran ylläpito- ja rakentamisen palveluita Turun seudulla.


Osoite: Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Sinulle suositellut työpaikat