Leiriohjaaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnan vapaa-aikatoimi Vatti järjestää yleis- ja teemaleirejä lapsille ja nuorille kesäisin. Tulevana kesänä järjestämme 35 kesäleiriä luonnonkauniissa Multamäen leirikeskuksessa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla. Multamäki ja sen ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa erilaisten leirien ohjelmaa.

Tarjoamme leiriohjaajan kesätyötä ensisijaisesti laukaalaisille nuorille ajalle 1.6.-30.7.2020, 1-2 viikkoa leirejä/ohjaaja. Leirien määrään vaikuttaa ohjaajaksi hakeneen toiveet. Kesätöitä on tarjolla 40-45 nuorelle. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi, vaihtelevan ja monipuolisen työn, ensiapukoulutuksen sekä arvokasta työkokemusta. Lisäksi leiriohjaajana saat maksuttoman majoituksen sekä ruokailut kesätyösi ajaksi.

Työhön sisältyy ennen leirin alkua ohjelman suunnittelua ja ideointia yhdessä muun ohjaajatiimin kanssa, leiriläisten ohjaamista erilaisissa aktiviteeteissa, leiriläisten turvallisuudesta huolehtimista sekä hyvän leirifiiliksen ylläpitämistä. Työ on hauskaa, vaihtelevaa ja tarjoaa samalla monipuolisen työkokemuksen, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työkokemus alalta tai aiempi ohjauskokemus auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia.

Edellytämme hakijalta vähintään 16 vuoden ikää (1.6.2020 mennessä), hyviä sosiaalisia taitoja sekä halua työskennellä lasten ja nuorten parissa. Etuna ohjaamiskokemus ja harrastuneisuus (muista mainita harrastuksista ja erityistaidoista).

Tule mukaan iloiseen tiimiimme!

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 8.3.2020. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Leirinohjaajien koulutus järjestetään Multamäen leirikeskuksessa 17. -19.4.2020 ja 19.5.2020 (illalla). Koulutus on pakollinen uusille ohjaajille.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse jenni.pekonen@laukaa.fi tai puhelimitse 040 776 1381.

Lisätietoja

https://www.laukaa.fi/leirit
https://visitlaukaa.fi/yritykset/multamaen-leirikeskus/

Tutustu työnantajaan

Jenni Pekonen, leirivastaava
jenni.pekonen@laukaa.fi tai 040 776 1381.

Laukaan kunta, Vapaa-aikatoimi
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaan kunta, Sivistysosasto Osoite: Laukaantie 14, 41340,

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.