Leiriohjaaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnan vapaa-aikatoimi, Vatti, järjestää yleis- ja teemaleirejä lapsille ja nuorille kesäisin ja koulujen loma-aikoina. Tulevana kesänä järjestämme 23 kesäleiriä luonnonkauniissa Multamäen leirikeskuksessa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla. Multamäki ja sen ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa erilaisten leirien ohjelmaa.

Tarjoamme leiriohjaajan kesätyötä ensisijaisesti laukaalaisille nuorille ajalle 7.6.-6.8.2021, 1-2 leiriä/ohjaaja. Leirien määrään vaikuttaa ohjaajaksi hakeneen toiveet sekä erityisosaaminen. Kesätöitä on tarjolla 30 nuorelle. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi, vaihtelevan ja monipuolisen työn, ensiapukoulutuksen sekä arvokasta työkokemusta. Lisäksi leiriohjaajana saat maksuttoman majoituksen sekä ruokailut kesätyösi ajaksi.

Työhön sisältyy ennen leirin alkua ohjelman suunnittelua ja ideointia yhdessä muun ohjaajatiimin kanssa. Leirin aikana työ on muunmuassa leiriläisten ohjaamista erilaisissa aktiviteeteissa, leiriläisten turvallisuudesta huolehtimista sekä hyvän leirifiiliksen ylläpitämistä. Työ on hauskaa, vaihtelevaa ja tarjoaa samalla monipuolisen työkokemuksen, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työkokemus alalta tai aiempi ohjauskokemus auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia.

Edellytämme hakijalta vähintään 16 vuoden ikää (1.6.2021 mennessä), hyviä sosiaalisia taitoja sekä halua työskennellä lasten ja nuorten parissa. Etuna ohjaamiskokemus ja harrastuneisuus (muista mainita harrastuksista ja erityistaidoista).

Tule mukaan iloiseen tiimiimme!

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 7.3.2021. Kutsumme uudet hakijat etänä toteuttavaan työhaastatteluun.

Leirinohjaajien koulutus järjestetään Multamäen leirikeskuksessa 9. -11.4.2021 ja 25.5.2021 (illalla). Koulutukset on pakollisia uusille ohjaajille.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse jenni.pekonen@laukaa.fi tai puhelimitse 040 776 1381.

Tutustu työnantajaan

Jenni Pekonen, leirivastaava
jenni.pekonen@laukaa.fi tai 040 776 1381

Laukaan kunta, Vapaa-aikatoimi
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaan kunta, Sivistysosasto Osoite: Laukaantie 14, 41340

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.