Skip to main content
test
Lektor i slöjd, teknisk slöjd - Porvoon kaupunki

Svenskspråkiga grundläggande utbildningstjänster och gymnasieutbildningstjänster söker en lektor i slöjd (teknisk slöjd), i tillsvidareanställning från och med 1.8.2023. Första arbetsplatsen är i Lyceiparkens skola. För att uppfylla undervisningsskyldigheten kan vid behov ingå undervisning i teknisk slöjd även i andra svenska skolor i Borgå.

Lyceiparkens skola har ca 340 elever i årskurserna 7-9. Skolan har en rymlig och välutrustad trä- och metallslöjdsal. För oss är det viktigt att du vill jobba i team och har en god samarbetsförmåga. Du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och att du alltid har elevens bästa i åtanke. I vårt team bidrar du med dina egna kompetenser och drar nytta av den kompetens som finns bland kolleger.

Erfarenhet av liknande uppdrag ses som merit. Välkommen med din ansökan till Team Lypa!

Borgå är en barnvänlig stad. Vi stöder barnens uppväxt och skapar en enhetlig lärstig från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Vi satsar på elevernas välbefinnande samt på god undervisning. Borgå stad erbjuder goda möjligheter att förverkliga högklassig undervisning i nya och mångsidiga lärmiljöer.

Samarbete är viktigt i vår verksamhetskultur, vi satsar även på arbetsvälmående och utvecklar ledningssätten.

Vill du vara med och skapa framtiden? Sök då till Borgå!

Behörighet för tjänsten bestäms enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Examensbetygen som visar behörigheten ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträdes. Prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Examensbetygen som visar behörigheten ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträdes. Prövotid på sex månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 13.2.2023 före kl. 15.00 via länken Sök nu!

Tilläggsuppgifter ger rektor Johannes Nygren, tfn 040 489 9548 eller johannes.nygren@porvoo.fi.

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/
https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/lyceiparkens-skola/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger rektor Johannes Nygren, tfn 040 489 9548 eller johannes.nygren@porvoo.fi.

Lär dig mer om oss

Lyceiparkens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Biskopsgatan 3-7, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat