Skip to main content
test
Lempoisten pienluokkien ohjaajan sijaisuus - Lempäälän kunta

Haemme lukuvuodelle 2021-2022 sijaisia pienluokkien tunneille sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan koulunkäynninohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin esi- ja perusopetukseen. Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset työsuhteet laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Lempäälän kunnan avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Koulupäivän aikana ohjaaja työskentelee opettajan työparina vaativan erityisen tuen pienluokassa (Pidennetty oppivelvollisuus). Työtehtäviin kuuluu myös lasten ohjaaminen aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Hänen tehtävänänsä on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Toiminta-aikamme on klo 8-16.30. Toimintaa järjestetään Lempoisten koululla (oppilaat esi-9.lk).

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 115/2004 9a §:mukainen kelpoisuus ohjaajan pätevyydestä. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisia palkattaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikosrekisterilain 215/2012, 6 § mukainen rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi hakijoiksi.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Vastaava erityisluokanopettaja tai apulaisrehtori voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.lempaala.fi
https://peda.net/lempaala/lempoisten-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava erityisluokanopettaja Tuija Hyppönen puh. 050 3839640
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Opetuspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä noin 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Koulutie 8, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Savuton työpaikka Lempäälän kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lempäälän kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta Lempäälän kunta - Vastuullinen työnantaja Lempäälän kunta - Panostamme perehdytykseen Introlla Lempäälän kunta - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat