Lentoaseman päällikkö - Mikkelin kaupunki

Lentoaseman päällikkö - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee lentoaseman päällikköä vakinaiseen virkaan.

Lentoaseman päällikön tehtäviin kuuluu EU-asetuksen mukaisena Accountable Managerina vastata lentoaseman toiminnasta sitä koskevien säädösten ja lupaehtojen yms. määräysten mukaisesti.
Lentoaseman päällikön tehtäviin kuuluu myös lentokentän toiminnan kehittäminen sekä markkinointi yhteistyössä kaupunkiorganisaation kanssa. Lentoaseman päällikkö toimii lähiesimiehenä lentokentän henkilöstölle sekä osallistuu myös lennonvarmistuspalvelujen antamiseen.

Viran kelpoisuutena on ilmailumääräysten mukainen pätevyys.

Eduksi luetaan kokemus lennonjohto- tai lennonvarmistustehtävistä sekä kokemus kehittämis- ja markkinointitehtävistä.

Työaika on 38,75 h/vko. Päivittäinen työssäoloaika vaihtelee lentoaseman aukioloaikojen mukaan.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.
Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys, eli ns. Medical -todistus, ilmailulääkäriltä terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://mikkeliairport.fi/
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Projektijohtaja Timo Rissanen, timo.rissanen(at)mikkeli.fi, p. 040 748 8168

Mikkelin kaupunki, Strategiset projektit, Lentoasema
Osoite: Lentokentänkatu 4-6, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan