Lentokonealan tiimiesimies, määräaikainen - Kouvolan kaupunki

Kouvolan seudun ammattiopisto hakee määräaikaista lentokonealan tiimiesimiestä.

Lentokonealan tiimiesimiehenä toimit, johdat ja kehität vastuualueesi toimintaa. Vastaat omalta osaltasi resurssien ja palveluiden yhteensovittamisesta. Valmistelet vastuualueesi toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä raportoit toiminnasta, taloudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Tiimiesimiehenä vastaat oman vastuualueesi työjärjestysten suunnittelun valmistelusta, henkilöstösuunnittelusta ja operatiivisesta koulutustoiminnasta sekä palkanmaksunperusteiden laadinnasta, tarkistuksesta ja hyväksynnästä. Osallistut myös opetustyöhön (opetusvelvollisuus).

Tiimiesimiehenä vastaat vastuualueesi jatkuvasta kehittämisestä sekä laadunhallinnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on työkokemus ja tarvittava koulutus lentokonealalta. Hakijalta toivotaan lisäksi ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuutta. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on lupakirja B1.1, B1.2, B1.3 tai B1.4.

Tehtävän hakuaikaa jatketaan 28.1.2020 asti, aiemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: rehtori Timo Olli, puh. 020 615 8130
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella.

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Kouvolan seudun ammattiopisto, Ammattiopiston hallinto
Osoite: Kopterikuja 65, Utti, 45410 Utti

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka