test
Liikenne-ekonomisti / erikoissuunnittelija - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Oletko liikenne- tai kaupunkitalouden osaaja? Sytytkö metropolialueen tulevaisuuden tekemisestä? Oletko omimmillasi strategisissa kysymyksissä ja niiden taloudellisten vaikutusten arvioinnissa?

LIIKENNE-EKONOMISTI / ERIKOISSUUNNITTELIJA

Työssäsi keskityt liikennejärjestelmän ja joukkoliikenteen strategiseen suunnitteluun sekä liikenne- ja kaupunkitaloudellisten tarkastelujen laadintaan ja vaikutusten arviointiin.

Tehtäväsi sijoittuu uudelle Strategia -tulosalueelle, joka vastaa HSL:n strategiaprosessista sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnittelusta osana seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen MAL-yhteistyötä.

Pääset rakentamaan uuden Strategiaohjaus -yksikön toimintatapoja ja osallistut projektipäällikkönä ja asiantuntijana valmisteluun omalla erityisosaamisalueellasi:
- HSL:n strategian laadinta ja sen toimeenpanoon liittyvien erilaisten strategisen tason taloudellisten vaikutusten arviointi HSL:n
joukkoliikenteessä
- Liikennejärjestelmän ja MAL-kokonaisuuteen liittyvien strategisen tason taloudellisten vaikutusten sekä rahoituksen tarkastelut
- Liikennejärjestelmän taloudellisten ja hallinnollisten ohjauskeinojen suunnittelu
- Yhteistyö HSL:n koko organisaation sekä seudun muiden toimijoiden, kuten kuntien, valtionhallinnon ja elinkeinoelämän kanssa

Tarkempi tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Edellytämme sinulta yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettua taloustieteen, teknisen alan tai muun soveltuvan alan ylempää korkeakoulututkintoa ja kaupunki- tai liikennetalouden tuntemusta. Arvostamme aiempaa kokemusta ja laaja-alaista osaamista maankäytön ja liikenteen talouden suunnittelusta sekä vaikutusten arvioinnista ja yhteiskuntataloudellisista analyyseista tai joukkoliikenteen taloudesta. Tehtävässä menestymistä tukee kyky strategiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun sekä hyvät projektityöskentelyn taidot. Helsingin seudun ja sen toimijoiden tuntemus sekä liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelun osaaminen ovat etuja.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 27.1.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti. Tervetuloa mukaan - vahvistamme seudun elinvoimaisuutta ja kasvua! Tervetuloa mukaan - vahvistamme seudun elinvoimaisuutta ja kasvua!

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin
https://duunitori.fi/tyoelama/hsl-tyonantajana-maailman-toimivin-joukkoliikenne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osaston johtaja Sini Puntanen vastaa kysymyksiisi mielellään keskiviikkoina 12.1. ja 19.1. klo 12-16 tai tiistaina 25.1. klo 9-11, puh. 040 501 3362. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen sini.puntanen@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Liikennejärjestelmä ja tutkimukset, Liikennejärjestelmä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden strategian, joka raamittaa tekemistämme vuosina 2022 - 2025. Haemme joulu-maaliskuun aikana useita avainhenkilöitä sekä johto- että asiantuntijatehtäviin täydentämään joukkuettamme.

Tutustu strategiaamme https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat