Liikenne- ja ammattipätevyysopettaja (määräaik.) - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Gradia Jämsä hakee liikenne- ja ammattipätevyysopettajaa (päätoiminen tuntiopettaja) määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 2.11.2020 - 30.6.2021.

Tehtävään kuuluu toimiminen liikenne- ja ammattipätevyysopettajana logistiikka-alalla. Opetuksen lisäksi työhön kuuluu opiskelijoiden ohjaus- ja arviointitehtävät sekä niihin liittyvät kehittämis- ja hallintotehtävät.

Edellytämme vahvaa käytännön kokemusta sekä kuljettajan että liikenneopettajan työtehtävistä ja sitoutumista yhteistoiminnalliseen opetukseen ja tiimimäisen oppimisen pedagogiikkaan. Odotamme myös hyviä yksilö- ja ryhmänohjauksen taitoja sekä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen. Katsomme eduksi sen, että olet käyttänyt simulaatio-opetusta ajokorttiopetuksessa ja ammatin opetuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikenneopettajan erikoisammattitutkinto, opettajan pedagogiset opinnot sekä vähintään 3 vuoden työkokemus opetussisältöä vastaavissa käytännön tehtävissä sekä asetusten mukainen liikenneopettaja-
kelpoisuus B-, C- ja CE-ajokorttiluokissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/
https://www.gradia.fi/gradia/gradia-jamsa

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Jarmo Nikkanen
Puh. 040 341 4416
jarmo.nikkanen@gradia.fi

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia Jämsä
Osoite: Metsäoppilaitoksentie 14, 42300 Jämsänkoski

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.