Skip to main content
test
Liikennealueiden kunnossapidon kausityöntekijä - Raahen kaupunki

Haemme mukavaan joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista kesätyöntekijää liikennealueiden kunnossapitoon.

Mitä tulet tekemään?
Osallistut Raahen alueen katujen sekä yleisten alueiden hoito- ja kunnossapitotöihin. Toimit siis yhtenä jäsenenä katujen kunnossapitotiimissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. liikenteenohjauslaitteiden asennus- sekä liikennealueiden kunnossapitotöitä.

Mitä sinulta odotetaan?
Odotamme sinulta reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta tulet helposti ihmisten kanssa toimeen. Tehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia.
Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuus- ja tieturvakortit, joiden kouluttamisesta huolehdimme tarvittaessa. Eduksi katsotaan paikallistuntemus sekä mahdollinen kokemus tai koulutus alalta. Arvostamme myös kokemusta katujen kunnossapitoon sekä maarakentamiseen tarvittavan kaluston käytöstä ja huollosta. Tehtävä sopii myös rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelijalle ensimmäiseksi työharjoitteluksi.

Työaika on 38,25 h/vko, palkkaus TTES:n mukainen. Työt voit aloittaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan jatkuen syksyyn 2023.

Hakemukset tulee toimittaa 1.3.2023 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yhdyskuntatekniikan insinööri Eemeli Ojaniemi puh. 044 439 3516 tai sähköpostitse eemeli.ojaniemi@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Kuntatekniikka

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää.

Teknisen keskuksen kuntatekniikan yksikkö vastaa kaupungin katu- ja viheralueiden kunnossapidosta sekä rakentamisesta. Luomme päivittäisellä työllämme asumiselle ja liikkumiselle hyvät ja turvalliset puitteet. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat