Liikenneinsinööri - Porvoon kaupunki

Liikenneinsinööri - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin kuntatekniikka vahvistaa suunnitteluorganisaatiotaan ja hakee liikenneinsinööriä vakinaiseen työsuhteeseen 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikenneinsinöörin tehtäviin kuuluu kasvavan kaupungin monipuolinen liikennesuunnittelu, joka käsittää mm. alustavaa katusuunnittelua osana asemakaavoitustyötä sekä liikenteenohjauksen suunnittelua varautuen tieliikennelain muutokseen. Lisäksi työhön kuuluu liikenneturvallisuuden parantamista ja asukaspalautteisiin vastaamista. Tehtävänkuvaa voidaan täsmentää hakijan kokemuksen mukaan. Liikenneinsinööri kuuluu suunnitteluryhmään, jossa katuympäristöä kehitetään monella tasolla; kaupunki panostaa erityisesti kaupungin viihtyisyyteen ja kevyen liikenteen olosuhteiden kehittämiseen. Työyhteisömme on idearikas ja kannustava.

Toivomme sinulta kokemusta jonkin CAD-suunnitteluohjelman käytöstä, liikennevalojen ja muun liikenteenohjauksen suunnittelusta sekä innostusta kehittää historiallista kaupunkia turvalliseksi, hiilineutraaliksi ja houkuttelevaksi asuinpaikaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva alempi korkeakoulututkinto (insinööri AMK, liikenneala), mutta myös valmistumisvaiheessa olevat voidaan ottaa huomioon.

Palkka on KVTES:n mukainen. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä..

Lähetä hakemuksesi 1.2.2019 klo 12.00 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja antaa liikenneinsinööri Hanna Linna-Varis, puh. 040 529 0278

Kuntatekniikka

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan