Liikenneopettaja, puutavara-autonkuljettaja - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Liikenneopettaja, puutavara-autonkuljettaja - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme liikenneopettajaa puutavara-autonkuljettajakoulutukseen Valtimon koulutusyksikköön. Liikenneopettaja hoitaa puutavara-autonkuljettajien CE-korttiopetusta. Opetusta tehdään puutavara-autoyhdistelmillä ja opetukseen sisältyy myös puutavaran käsittelyharjoittelua käytännön työmailla.

Liikenneopettaja vastaa opetuksen toteutuksesta etukäteen tehtävän opetuksen toteuttamissuunnitelman mukaan. Liikenneopettajan tehtävänä on ohjata ja tukea opiskelijoita opinnoissa etenemisen varmistamiseksi ja käyttää ohjauksessa ja seurannassa sähköisiä järjestelmiä.

Edellytämme liikenneopettajan pätevyyttä (liikenneopettajan erikoisammattitutkinto) ja vankkaa, vähintään yli viiden vuoden kokemusta puutavaran autokuljetuksen työtehtävistä.

Eduksi luetaan kokemus simulaattoreilla toteutetusta koulutuksesta.

Odotamme hakijalta sosiaalisia taitoja sekä halua työskennellä nuorten ja aikuisten opiskelijoiden kanssa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäälliköt Tommi Anttonen, p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi ja Mikko Saarimaa, p. 050 349 7172, mikko.saarimaa@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Valtimon koulutusyksikkö
Osoite: Metsurintie 2 A, 75700 Valtimo

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan