Liikenneopettaja Tampereen seudun ammattiopisto TREDU - Tampereen kaupunki

Liikenneopettaja Tampereen seudun ammattiopisto TREDU - Tampereen kaupunki

Tampereen seudun ammattiopisto TREDU/Hervannan kampus
Liikenneopettaja 1-214-19
Vakituinen päätoiminen liikenneopettaja alkaen 24.6.2019. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hervannan kampus, Hepolamminkatu 10, Tampere.
Liikenneopettajan tehtävät ovat liikenne- ja ammattipätevyyden opettaminen Tredussa pääosin logistiikan opiskelijoille B-, C-, D- ja CE- ajokorttiluokissa. Työ sisältää myös ammatillista ohjausta, joten logistiikka-alan työkokemus on erittäin tärkeää. Palkkaus on KVTES mukainen.
Kelpoisuusvaatimus on liikenneopettajan erikoisammattitutkinto ja logistiikka-alan perustutkinto tai kuljetusalan soveltuva ammattitutkinto. Edellytämme vähintään kolmen vuoden työkokemusta sekä tavara-, että henkilöliikenteessä sekä Webauto oppilashallintojärjestelmän käyttäjäkokemusta ja B-, C-,D-, CE-luokan ajokorttia.
Eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen kuljetus- ja logistiikka-alan työkentän ja yritysten tuntemus sekä hyvät työyhteisötaidot.
Tehtävään valitun pitää ennen sen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sami Huntus
puh. 040 801 2630 tai sähköpostitse sami.huntus@tampere.fi.
Hakuaika päättyy 30.5.2019
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Työpaikka
  • tre-1-214-19
  • 17.5.2019 - 30.5.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

koulutuspäällikkö Sami Huntus

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan