Liikenneopettaja / Tredu - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Kyseessä on liikenneopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 11.1. - 2.5.2021.

Liikenneopettajan tehtäviin kuuluu liikenne- ja ammattipätevyyden opettaminen B-, C-ja CE- ajokorttiluokassa sekä ajotuntien järjestelytehtävät. Keskeisenä tehtävänä on liikenneopetuksen ja henkilökohtaisen ajo-opetuksen antaminen Tredu Metsätien toimipisteessä Ylöjärven Kurussa.

Kelpoisuusvaatimus on liikenneopettajan erikoisammattitutkinto tai aikaisempi liikenneopettajan tutkinto sekä voimassaoleva kuljetusalan perustason ammattipätevyys.

Sovellut vuorotteluvapaan sijaiseksi, mikäli olet ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaata edeltävän 14 kuukauden aikana. Vuorokauden työttömyys sijaisuuteen riittää, jos olet alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai jos olet alle 30-vuotias, jonka ammatti- ja tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Eduksi katsotaan työkokemus logistiikka-alalta, kokemus liikenneopettajana toimimisesta, sekä Webauto oppilashallintojärjestelmän käyttäjäkokemus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Mari Nieminen p. 040 801 6709 tai lehtori Antti Alapispa p. 040 806 2593 tiistaina 24.11. klo 14-16

Hakuaika päättyy 30.11.2020.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Mari Nieminen p. 040 801 6709
tai lehtori Antti Alapispa p. 040 806 2593 tiistaina 24.11. klo 14-16

Tredu Ammatillinen koulutus
Osoite: Metsätie 1, 34300 Kuru

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka