Liikennesuunnittelija (kesätyö) - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Haemme Joukkoliikenteen toimintaedellytykset -ryhmään kesätöihin

Liikennesuunnittelijaa

Tehtävänäsi on HSL-alueen bussiliikenteen toimintaedellytysten varmistaminen työmaiden aikana. Liikennesuunnittelijana hoidat joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyjen suunnittelua, teet tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden ja jäsenkuntien kaupunkiympäristön edustajien kanssa, välität tietoa liikennöitsijöille ja HSL:n asiantuntijoille. Tehtävä on pääosin toimistotyötä, mutta sisältää myös maastokäyntejä.

Edellytämme sinulta hyvää paikallistuntemusta, B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on suoritettuja opintoja liikennetekniikasta tai infrarakentamisesta. Arvostamme järjestelmällistä työotetta, neuvottelutaitoa sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyy elokuun lopussa.

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriote.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan työporukan ja hyvät edut sekä mahdollisuuden tutustua kesän aikana oman kiinnostuksesi mukaan myös muuhun HSL:n toimintaan, kuten joukkoliikenteen häiriönhallintaan, joukkoliikenteeseen liittyvään liikennesuunnitteluun, matkustajainformaatiojärjestelmiin sekä joukkoliikenteen infrastruktuurin kehittämiseen.

Parhaat matkat tehdään yhdessä!

Ps. Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrymessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.

#contactforum

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Tutustu työnantajaan

Kysy lisätietoja ryhmäpäällikkö Ville Uusi-Rauvalta, puh. (09) 4766 4418, pe 24.1. klo 14.30-15.30 ja pe 31.1. klo 14-15 tai sähköpostitse ville.uusi-rauva@hsl.fi.

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on noin 410 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!