Liikennesuunnittelija - Rauman kaupunki

Haemme joukkoomme dynaamista ja aikaansaavaa liikennesuunnittelijaa, jolle hyvät yhteydet ovat sydämenasia!

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän kannustavassa ja yhteistyötä tekevässä työyhteisössä. Työskentelet Rauman kaupungin konsernipalvelut -toimialalla kaupunkikehitys- palvelualueella tiiviissä yhteistyössä kaupungin elinvoimaa kehittävien ammattilaisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat joukkoliikenteen toimivaltaiselle viranomaiselle säädetyt tehtävät sekä joukkoliikenteen ja kaupungin henkilöliikenteen suunnittelu, kehittäminen ja koordinointi. Pääasiallisia tehtäviä ovat joukkoliikenteen ja henkilökuljetusten hankintojen valmistelu, sopimusten valvonta sekä yhteistyö eri sopimuskumppaneiden kanssa. Vastaat aikataulujen suunnittelusta, teet henkilökuljetusten kilpailuttamista, talouden seurantaa sekä opastus- ja neuvontatehtäviä henkilöliikennekysymyksissä.

Odotamme Sinulta laajaa asiantuntemusta henkilöliikenteestä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää hankintaosaamista, kykyä soveltaa henkilöliikenteen järjestämiseen liittyvää lainsäädäntöä sekä käytännön ajojärjestelyjen, reitittämisen ja aikatauluttamisen tuntemusta. Edellytämme sinulta kykyä asioiden organisointiin ja ongelmaratkaisuun, itsenäiseen toimintaan ja kokonaisuuksien hallintaan sekä käytännön kokemusta liikennetehtävistä. Luonteeltasi olet positiivinen, asioihin tarttuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme kuntaorganisaation ja valtionhallinnon tuntemuksen.

Liikennesuunnittelijan viran kelpoisuusehto on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Voit halutessasi esittää oman palkkatoivomuksen. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/kaupungin-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: toimialajohtaja Sari Salo,
puh. 044 534 1962, sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupungin kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "liikennesuunnittelija".

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, Kaupunkikehitys
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.