Liikennesuunnittelija - Vihdin kunta

Liikennesuunnittelija - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme avarakatseista liikennesuunnittelijaa. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan koko kunnan kehitykseen. Liikennesuunnittelija tekee töitä sekä kaavoituksen, että kunnallistekniikan parissa. Tukena työssäsi on avoin ja välitön työkavereiden joukko, jossa toimialarajat eivät ole työnteon esteenä.

Työhön kuuluvat mm. liikenneturvallisuustyö, yleis- ja asemakaavoitukseen liittyvä liikennesuunnittelu, katujen ja muiden väylien alustavien linjausten suunnittelu, liikennemerkkiasiat, kevyen- ja joukkoliikenteen parantamiseen ja suunnitteluun sekä koordinointiin liittyvät tehtävät, konsulttien kilpailutus ja ohjaus, seudullisen yhteistyön koordinointi sekä kunnallisteknisten työmaiden liikennejärjestelysuunnitelmien laatiminen ja tarkastaminen. Liikennesuunnittelija on Vihdin liikenneturvallisuustyöryhmän vetäjä.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikennesuunnittelijaksi soveltuva ylempi korkeakoulu- tai amk-tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja organisointitaitoja. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää atk-osaamista. Hyvä hankintalain tuntemus ja käytännön osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Lisätietoja

https://www.vihti.fi/

Vt. yhdyskuntatekniikan päällikkö Jonas Lindgren, p. 044-7674457, sposti: jonas.lindgren@vihti.fi, tai elinvoimajohtaja Petra Ståhl, p. 050-5766256, sposti: petra.stahl@vihti.fi

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Hallinto, elinkeino ja markkinointi, kaavoitus ja maankäyttö
Osoite: Asemantie 30, Nummela, Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan kivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on jous-tavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Ter-vetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan