Liikennesuunnitteluinsinööri - Turun kaupunki

Haemme liikennesuunnitteluinsinööriä kaupunkiympäristötoimialan kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus -palvelualueen liikennesuunnitteluyksikköön.

Yksikkö vastaa kaupungin liikennejärjestelmän suunnittelusta ja kehittämisestä tavoitteina toimiva, turvallinen ja ympäristöllisesti kestävä liikennejärjestelmä. Liikennesuunnitteluyksikön tehtävät ulottuvat yleis- ja asemakaavavaiheen liikennesuunnittelusta aina yksityiskohtaisiin liikennejärjestelyiden suunnitelmiin saakka. Yksikön tehtävät vaativat monipuolista osaamista liikennesuunnittelun osa-alueista ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Valittavan liikennesuunnitteluinsinöörin tehtäviin tulee sisältymään suunnittelutehtävien lisäksi liikennesuunnittelun tietoaineiston ylläpitoa ja sen kehittämistä. Vakanssin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai insinöörin tutkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Eduksi luetaan käytännön kielitaito (ruotsi ja englanti) sekä AutoCad- ja MapInfo-ohjelmien tuntemus.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi
http://www.turku.fi/kaupunkiymparistotoimiala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikennesuunnittelupäällikkö Matti Salonen, p. 050 558 9334, matti.salonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus, liikennesuunnittelu

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puolalankatu 5, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat