Liikennevaloasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Liikennevaloasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan liikenne- ja viheralueet palvelualue vastaa kaupungin maa-, metsä- ja vesialueiden, katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, jätehuollosta sekä vesihuoltolaissa kunnalle määrätyistä tehtävistä.

Haemme Liikenne- ja viheralueet -palvelualueelle

LIIKENNEVALOASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen.

Liikennevaloasiantuntija vastaa Jyväskylän kaupungin liikennevalojärjestelmän toiminnasta ja kehittämisestä. Jyväskylässä on tällä hetkellä 67 liikennevaloristeystä, jotka on liitetty liikennevalojen valvonta- ja ohjausjärjestelmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla kokemusta erillisohjattujen ja yhteenkytkettyjen liikennevalojen suunnittelusta. Eduksi luetaan SYVARI -suunnittelutavan tuntemus. Lisäksi eduksi luetaan myös Ethernet -lähiverkon perusteiden tuntemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta tiedon hankinnassa ja yhteistyöverkostojen luomisessa ja ylläpitämisessä sekä kaupungin sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Rakennuttajapäällikkö Jari Lohi p. 014 266 5124 tai sähköpostitse jari.lohi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan