Liikenteenohjausinsinööri - Jyväskylän kaupunki

Liikenteenohjausinsinööri - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan Liikenne- ja viheralueiden palvelualue vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien rakennuttamisesta.

Haemme Liikenne- ja viheralueet -palvelualueelle

LIIKENTEENOHJAUSINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen.

Liikenteenohjausinsinöörinä osallistut asiantuntijana alueiden kunnossapitoon, liikennejärjestelyjen valmisteluun ja liikennetietojen hallintaan sekä toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksen on tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi lakien ja asetusten tuntemusta, perehtyneisyyttä maankäyttöön ja kaavoitukseen sekä liikenneturvallisuusasioihin sekä tie- ja katusuunnitelmiin. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä organisointikykyä ja vahvaa tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Katupäällikkö Tuula Smolander, p. 014 266 5137 ja sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!