Liiketoiminnan logistiikan asiantuntija - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme liiketoiminnan logistiikan (hankinnat) asiantuntijaa lehtoriksi Turun AMK:n liiketoiminnan, logistiikan ja palveluiden osaamisalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi liiketoiminnan logistiikan asiantuntijana kuuluvat koulutustehtävät suomeksi ja englanniksi sekä osallistuminen logistiikan tutkimus-, kehitys- ja palvelutoimintaan. Koulutuksen ja kehitystoiminnan painopisteitä tehtävässä ovat toimittajasuhteet ja toimitusketjun hallinta kansainvälisessä toimintaympäristössä (esim. Supplier Relations Management ja Strategic Sourcing).

Mitä odotamme sinulta?
- Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta edellä listaamissamme painopisteissä.
- Lisäksi edellytämme erittäin hyvää englannin kielen taitoa.
- Katsomme eduksi logistiikan ja hankintojen digitalisaatio-osaamisen sekä kuljetusten ja julkisten hankintojen tuntemuksen.
- Arvostamme pedagogista pätevyyttä, jonka voi tarvittaessa suorittaa työn ohessa. Pedagogisten opintojen puuttuminen ei ole este työsuhteelle, mutta se on työehtosopimuksen mukainen peruste soveltaa palkkaukseen epäpätevyysalennusta.
- Arvostamme näyttöjä kehittämisosaamisesta.
- Odotamme sinulta intoa ja valmiutta ideoida ja toteuttaa työelämäprojekteja nykyisten ja uusien kumppaniyritysten kanssa.
- Olet myös opiskelijalähtöinen ja haluat tukea opiskelijoidemme oppimista myös opinnäytetöiden ohjaajana.

Tarjoamme sinulle innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Turun Kupittaan kampuksella työskennellään ja opiskellaan moderneissa ja viihtyisissä tiloissa.

Työsuhde on vakituinen ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Koulutusjohtaja Juha Kontio p. 050 385 4122 ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Marjo Kumpula p. 050 598 5564
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Tekniikka ja liiketoiminta

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.


Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat