Liiketoiminnan opettaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja, liiketoiminnan perustutkinto
SASKY koulutuskuntayhtymä,
Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä-Vilppula

Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on yksi SASKY koulutuskuntayhtymän yksiköistä. MSKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka työllistää yhteensä noin 80 henkilöä. Opiskelijoita on yli 600.

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen liiketoiminnan perustutkintoon tuntiopettajaa ajalle 5.8.2021 - 31.7.2022.

Tehtävään kuuluu liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osien (mm. tuloksellinen toiminta, laskutus ja reskontra, palkanlaskenta, tilinpäätöskirjaukset) opetus ja ohjaus tiimivalmennusta hyödyntäen lähi- ja verkko-opetuksessa.

Tehtävään valittavalta edellytämme vahvaa opetettavien tutkinnon osien hallintaa, kokemusta verkko-opetuksesta, aikaisempaa opettajakokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti opetuksen toteuttamisesta.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä 18.5.2021 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Tiedustelut: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää, puh. 044 728 8421, mari.jarvenpaa@sasky.fi

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/mantan-seudun-koulutuskeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää, puh. 044 728 8421, mari.jarvenpaa@sasky.fi

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.


Osoite: Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä

Sinulle suositellut työpaikat