Skip to main content
test
Liiketoiminnan opettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme liiketoiminnan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu vastuuohjaajan ja opettajan tehtävät liiketoiminnan toimialalla vuosittain sovittujen koulutusten osalta. Koulutukset voivat olla perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoja, työvoimapoliittista lisäkoulutusta tai muita työelämälle tarjottavia palveluita tai koulutuksia. Lisäksi tehtävään kuuluu opiskelijahallintojärjestelmien laaja-alainen käyttö, työelämäyhteistyö sekä mahdollinen hanketyö liiketoiminnan alan projekteissa.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Eduksi katsotaan kokemus ammatillisesta koulutuksesta ja opettajien tehtävistä sekä osaamista verkko-opetuksesta ja -pedagogiikasta, markkinointiviestinnän työvälineohjelmista, liiketoiminnan työvälineohjelmista sekä projektioppimisesta. Edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä erinomaisia sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan.

Ennen virkasuhteen aloittamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
toimialapäällikkö Ulla Pollari, puhelin 044 725 0853 ja rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai sähköposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Kpedussa tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä.


Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat