Skip to main content
test

Tule liiketoiminnan opettajaksi Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikkaan ajanjaksolle 1.9.2022 - 28.2.2023.

Työtehtäviisi kuuluu osaamisperusteinen opetus ja ohjaustyö mm. asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän tutkinnon osissa toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille.

Opettaja toimii osana liiketoiminnan ja matkailualan opetustiimiä. Arvostamme myynnin ja markkinoinnin työkokemusta. Edellytämme hakijalta sujuvaa tieto- ja viestintätekniikan perustyökalujen hallintaa, tiimityötaitoja ja kykyä kohdata ja kannustaa erilaisia opiskelijoita. Hakijalle on eduksi kokemus opettajan työstä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä huumausainetestin tulos. Tehtävän täytössä noudatamme 3 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 31.5.2022 klo 15.00.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pesonen Jaana koulutuspäällikkö, 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Kainuun ammattiopistolla on toimintaa Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain yli 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on liki 40 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat