Liiketoiminnan opettaja (määräaikainen) - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen liiketoiminnan opettajatiimiimme innostavaa opettajaa ajalle 2.11.2020-31.12.2022.

Tehtäviisi kuuluvat koulutussuunnittelu yhdessä liiketoimintatiimin muiden opettajien kanssa, opiskelijoiden ohjaaminen koko prosessin aikana, opintojen henkilökohtaistaminen, sekä opettaminen eri oppimisympäristöissä. Ratkaisukeskeinen työote, tiimityöskentely taidot ja organisointikyky ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Lisäksi suunnittelet koulutuksia ja kehität uusia toimintamalleja yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme monipuolista liiketoiminta osaamista, modernia työotetta, aitoa kiinnostusta ammatilliseen koulutukseen ja halua ohjata nuoria ja aikuisia saavuttamaan tutkinnolle asetetut tavoitteet. Lisäksi arvostamme pedagogista pätevyyttä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista on tarkemmin luettavissa asetuksessa 986/1998 sekä asetusmuutoksissa 1150/2017 ja 431/2018.

Katsomme eduksi verkkopedagogiikan osaamisen, kokemuksen ammatillisesta koulutuksesta sekä valmiudet toimia ammatillisen koulutuksen periaatteiden mukaisesti.
Tehtävään valittavalla henkilöllä on ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa. Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiminen muuttuvissa tilanteissa mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta. Tehtävän täyttämisessä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutusjohtaja Timo Hakkarainen p. 050 567 9022, timo.hakkarainen@keuda.fi, virka-aikana
Toimialapäällikkö Annika Lönnqvist p. 050 470 4237, annika.lonnqvist@keuda.fi, virka-aikana

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Keskikatu 3, 04200 Kerava

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!