Liiketoiminnan tuntiop., asiakaspalvelu ja myynti - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Liiketoiminnan tuntiop., asiakaspalvelu ja myynti - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion palvelut yksikköön haetaan määräaikaista liiketoiminnan asiakaspalvelun ja myynnin tuntiopettajaa ajalle 5.8.2019 - 31.12.2019.

Liiketoiminnan eri osa-alueiden opetus lähinnä liiketoiminnan ja lähiesimiestyön ammattitutkinnoissa. Työ sisältää opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistamista, ohjausta, ryhmänohjaajan tehtäviä, työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjausta ja näyttöjen arviointia.

Edellytämme monipuolista osaamista asiakaspalvelun, myynnin, markkinointiviestinnän, palvelumuotoilun, projektitoiminnan ja henkilöstöhallinnon/esimiehen työtehtävistä. Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, ammattitutkinnoista, näytöistä, tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisesta ja kykyä opettaa englannin kielellä.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (OVTES)

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden (2 kk) koeaikaa.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pirkko-Liisa Isoaho p. 0504624719, pirkko-liisa.isoaho(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.
Haastatteluun 20.6.2019 klo 8.00 - 15.00 tulee henkilökohtainen kutsu.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.
OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kaukovainion palvelut yksikössä on opiskelijoita 1600 ja henkilökuntaa 140. Yksikössä on valittavissa liiketoiminnan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto sekä elintarvike- ja matkailualan perustutkinnot. Lisäksi yksikössä suoritetaan ammattitutkintoja ja järjestetään muuta koulutusta.

Tutustu työnantajaan