Liiketoiminnan tuntiopettaja, taloushallinto - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Liiketoiminnan tuntiopettaja, taloushallinto - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion palvelut yksikköön haetaan määräaikaista liiketoiminnan taloushallinnon tuntiopettajaa ajalle 5.8.2019 - 31.12.2019

Taloushallinnon eri osa-alueiden opetus liiketoiminnan perus- ja ammattitukinnoissa sekä muissa ammattitutkinnoissa. Työ sisältää opiskelijoiden ohjausta ja mahdollisesti ryhmänohjaajan tehtäviä ja työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjausta.

Edellytämme monipuolista osaamista taloushallinnon työtehtävistä. Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, opintojen henkilökohtaistamisesta, tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisesta ja kykyä opettaa englannin kielellä.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (OVTES)

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden (2 kk) koeaikaa.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pirkko-Liisa Isoaho p. 0504624719, pirkko-liisa.isoaho(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.
Haastatteluun 20.6.2019 klo 8.00 - 15.00 tulee henkilökohtainen kutsu.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.
OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kaukovainion palvelut yksikössä on opiskelijoita 1600 ja henkilökuntaa 140. Yksikössä on valittavissa liiketoiminnan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto sekä elintarvike- ja matkailualan perustutkinnot. Lisäksi yksikössä suoritetaan ammattitutkintoja ja järjestetään muuta koulutusta.

Tutustu työnantajaan