Liiketoiminta-alan erityisopettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Liiketoiminta-alan erityisopettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme liiketoiminnan erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2019 alkaen. Tehtävään kuuluu liiketoiminnan erityisopettajan tehtävät sekä liiketoiminnan opettajan ja vastuuohjaajan tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu muita työantajan määrittelemiä erityistehtäviä.

Hakijoilta edellytetään erityisopettajan ja ammatillisen opettajan pedagogista kelpoisuutta sekä liiketoiminnan alan korkeakoulutustutkintoa. Edellytämme myös kokemusta erityisopettajan tehtävistä liiketoiminnan alalla sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja kokemusta. Eduksi luetaan perehtyminen ratkaisukeskeisiin erityisopiskelijan ohjauksen menetelmiin, ratkaisukeskeiset vuorovaikutustaidot sekä hyvät digitaaliset valmiudet.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan. Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.
Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Ulla Kauppila, puh 044 725 0853 tai rehtori Sirkku Purontaus, puh 044 725 0101 tai sähköposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO), AO/Liiketalous, palvelut ja kulttuuri
Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän organisaatio uudistuu 1.1.2018 alkaen. Uudessa organisaatiossa on kaksi tulosaluetta: Keski-Pohjanmaan ammattiopisto vastaa ammatillisesta koulutuksesta ja konsernipalvelut vastaa organisaation hallinto- ja IT-, henkilöstö- ja talous- sekä kiinteistö- ja ruokalapalveluiden tuottamisesta. Koulutusyhtymässä työskentelee noin 580 osaajaa ja toimipisteemme sijaitsevat Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampusten lisäksi Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä, Perhossa ja Pietarsaaressa.

Tutustu työnantajaan