test

Liikkuva sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto)

Hakuaika päättyy  15.3.2024 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle lastensuojelun avohuollon läntiselle alueelle vakituiseen virkasuhteeseen

liikkuvaa SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Lastensuojelun avohuollon läntinen tiimi toimii kuuden eri kunnan alueella (Multia, Uurainen, Keuruu, Petäjävesi, Muurame, Jämsä), ja tiimissä on 7 sosiaalityöntekijää, 1,5 sosiaaliohjaaja ja 2 toimistosihteeriä. Työtä toteutetaan pääsääntöisesti hybridityöskentelynä etänä ja fyysisesti yhdessä. Tiimin sosiaaliohjaaja toimii koko toiminta-alueella ja nyt etsimme myös sosiaalityöntekijää alueella liikkuvaan työskentelyyn. Liikkuvalla työskentelyllä pyritään vahvistamaan työparityötä, tasaamaan asiakasmääriä ja turvaamaan asiakasprosessit poikkeustilanteissa. Sosiaalityöntekijänä toimit lapsen omana sosiaalityöntekijänä, sekä osallistut asiakasprosesseihin työparin roolissa.

Tiimityöskentely ei ole vakiintunutta, joten työssä pääsee kehittämään toimintatapoja. Tiimi kokoontuu kerran viikossa etänä ja kerran kuukaudessa järjestetään tiimipäivä alueen eri toimipisteissä. Alueella on käytössä proConsona ja sosiaaliEffica. Saat työhösi perehdytyksen ja mahtavan tiimin tuen, sekä halutessasi työnohjausta.

Etätyötä on mahdollista tehdä työajasta 40 % ja saat esittää toivetta omalle toimipisteellesi (Jämsä, Muurame, Petäjävesi, Keuruu, Multia, Uurainen). Tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli kelpoisuusvaatimuksia täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Lisäksi valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Marianne Maksniemi, johtava sosiaalityöntekijä
p. 040 523 4134
marianne.maksniemi@hyvaks.fi
-
Minna Laurila-Paasonen, palvelupäällikkö
p. 040 763 8327
minna.laurila-paasonen@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan