Liikkuva varhaiskasvatus -koordinaattori - Keuruun kaupunki

Haemme koordinaattoria Liikkuva varhaiskasvatus-hankkeeseen määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2020 - 30.6.2021.

Työn päätavoitteena on Liikkuva varhaiskasvatus -hankkeen koordinointi Keuruun päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Hankekoordinaattorin tehtävänä on mm. kehittää ja jalkaannuttaa toiminnallisen varhaiskasvatuspäivän käytänteitä sekä järjestää perheille tapahtumia ja toimintaa yhdessä liikuntaluotsaajien/-vastaavien verkoston kanssa.

Koordinaattori toimii yhdyshenkilönä seurojen, järjestöjen ja yhdistysten toimijoihin sekä organisoi koulutuksia. Tehtäviin kuuluu päiväkotikohtainen liikuntakasvatuksen osaamistason kartoitus sekä jatkosuunnitelman laadinta. Hankkeessa pilotoidaan lisäksi aktiivisuussensorien hyödyntämistä lapsiryhmien liikuttamisen välineenä.

Tehtävä vaatii verkostomaista työotetta ja kykyä kokonaisuuksien hallintaa. Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto liikunnan alalta. Eduksi luetaan kokemus lasten parissa tehdystä työstä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat viikon 32 aikana vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola puh. 040 827 2753 tai sivistysjohtaja Marika Savukoski puh. 040 749 7718, etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta