Liikunnan edistäjä - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme kaupunkimme liikuntatoimen tiimiin uutta ideanikkaria.

Oletko spontaani, kekseliäs ja motivoitunut höntsääjä, jolla on kokemusta liikuntatapahtumien järjestämisestä? Haluatko olla edistämässä liikkumista ja hyvinvointia? Vähän hullutkin ideat ovat tervetulleita.

Tavoitteenamme on edistää asukkaidemme yleistä liikkumisastetta ja tarjota mielekkäitä liikuntamahdollisuuksia kaikille. Sinun ei tarvitse olla vegaani-maailmanpelastaja-some-fitness-vaikuttaja vaan etsimme henkilöä, jolla on raikkaita näkemyksiä lappeenrantalaisten liikkumisen, aktiivisuuden ja yhteisöllisyyden konkreettiseen lisäämiseen.

Töitä olisi tarjolla motivoituneelle korkeakouluharjoittelijalle kolmeksi kuukaudeksi. Tehtävänäsi on keksiä tapoja edistää lappeenrantalaisten liikkumista Myö liikutaa! -liikkumisohjelman tavoitteiden mukaisesti.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Pasi Koistinen p. 0406820227 / pasi.koistinen@lappeenranta.fi

Liikuntatoimi
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.