Liikunnan ja terveystiedon lehtori - Muonion kunta

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen lukion ja perusopetuksen liikunnan ja terveystiedon lehtoria.

Oppilaita perusopetuksen luokilla 7-9 on noin 75. Lukiossa oppilaita on noin 40 sekä lisäksi yhdistelmäopiskelijoita samassa rakennuksessa sijaitsevasta ammattiopisto Lappian Muonion toimipisteestä. Muoniossa toimii myös lukion ja ammattiopiston yhteinen Ski College.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan.

Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset).

Lisätietoja

https://www.muonio.fi/kasvatus/perusopetus.html

Lisätietoja tehtävästä antaa sivistystoimenjohtaja Merikki Lappi, puh. 040 489 5160.

Sivistystoimi
Osoite: Opintie 8, 99300 Muonio

Muonio on n. 2330 asukkaan kunta Suomen ja tuntureiden kainalossa.
Täällä asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää maailman puhtainta ilmaa. Hyvät palvelut, monipuolinen yritystoiminta ja Lapin eksotiikka luovat hyvät puitteet myös koulutukselle. Kunnassa on erinomaiset talviurheilumahdollisuudet. Asunnon hankkimisessa avustetaan.
Yhtenäiskoulussa on noin 270 oppilasta 18 ryhmässä.

Tutustu työnantajaan