Haemme Rautavaaran yhtenäiskouluun ja lukioon
PERUSKOULUN JA LUKION LIIKUNNAN JA TERVEYSTIEDON LEHTORIA

Kyseessä on vakituinen virkasuhde 1.8.2021 lukien.
Etsimme joukkoomme innostavaa ja lämminsydämistä opettajaa, joka työskentelee mielellään nuorten parissa. Toivomme sinulta aineenhallinnan lisäksi kiinnostusta koulun toimintakulttuurin kehittämiseen, kykyä työskennellä työyhteisössä tiimipelaajana sekä ratkaisukeskeistä suhtautumistapaa haastaviin tilanteisiin.

Virkaan valittavalta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn asetuksen (986/98) mukainen peruskoulun tai lukion opettajan kelpoisuus. Valinnassa painotamme liikunnan ja terveystiedon opettajan kelpoisuuden lisäksi:

- osaamista/kelpoisuutta opettaa kovia käsitöitä
- opettajakokemusta peruskoulusta ja lukiosta
- hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja
- kehittämismyönteistä ja innostavaa otetta työhön opetussuunnitelman hengessä

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka - ja työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika tehtävässä on 6kk.
Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Virka on ollut haettavana sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa 1.-18.4.2021. HAKUAIKAA ON JATKETTU 15.6.2021 KLO 16 SAAKKA. Virkaa edellisellä hakukerralla hakeneiden hakemukset otetaan huomioon. Haastattelut suoritetaan 17.6.2021. Mikäli uuden hakuajan puitteissa virkaan ei ole kelpoisia hakijoita, täytetään virka määräaikaisesti ajalle 11.8.2021-2.6.2022, jolloin myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. rehtori Marianne Korkalainen, 0408608231, marianne.korkalainen@rautavaara.fi
hallintojohtaja Jenna Ahonen, 0408608100, jenna.ahonen@rautavaara.fi

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistystoimi, Yhtenäiskoulu

Rautavaara on luonnonkaunis pienkunta Pohjois-Savon, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajoilla. Rautavaaralla laadukasta peruskoulutusta arvostetaan ja sen toteuttamiseen on varattu hyvät resurssit. Rautavaaralla toimii peruskoulun lisäksi yksi Suomen pienimmistä lukioista. Lukio ja yhtenäiskoulu toimivat samassa rakennuksessa, oppilaita ja opiskelijoita koulukeskuksessa on noin 170. Opetushenkilöstön määrä on 25-27 henkilöä. Pienen koulumme kantavana arvona on yhteisöllisyys ja sen edistäminen niin, että jokaisella lapsella, nuorella ja aikuisella on koulussamme hyvä olla.


Osoite: Koulutie 9 A, 73900 Rautavaara

Sinulle suositellut työpaikat